ibro-komerc@hotmail.com
  +389 (031) 467 853; ////+389 (031) 550 996, +389 (031) 550 997

После долгиот пат Ибро Комерц Ви нуди добра релаксација и вкусни специјалитети во ресторанот и мотел во Речица кој има капацитет да собере околу 150 гости.

 

- На бензинската пумпа во Романовце постои уште еден ресторан кој ги нуди истите услуги за сите кои поминуваат од овде.