ibro-komerc@hotmail.com
  +389 (031) 467 853; ////+389 (031) 550 996, +389 (031) 550 997
VTEM skitter

Ибро Комерц - Најдоброто за ВАС

ibro-komerc@hotmail.com www.ibrokomerc.com .
VTEM skitter

Ибро Комерц - Најдоброто за ВАС

ibro-komerc@hotmail.com www.ibrokomerc.com .
VTEM skitter

Ибро Комерц - Најдоброто за ВАС

ibro-komerc@hotmail.com www.ibrokomerc.com

baner

Задоволни потрошувачи, наша единствена ЦЕЛ!
1     Бензиски Пумпи
-          Во 1994 година е изградена првата бензинска пумпа која е лоцирана на автопатот Куманово – Табановце од десната страна кон р. Србија. -          
2     Градежништво
-          Ибро комерц е компанија која нуди и градежни услуги : конструкции на куќи, фасади, големи објекти и згради.
3     Мотел
После долгиот пат Ибро Комерц Ви нуди добра релаксација и вкусни специјалитети во ресторанот и мотел во Речица кој има капацитет да собере околу 150 гости.
4     Ресторан
После долгиот пат Ибро Комерц Ви нуди добра релаксација и вкусни специјалитети во ресторанот и мотел во Речица кој има капацитет да собере околу 150 гости.
Изберете го најдоброто за ВАС!
 • Бензиска Пумпа

  наскоро повеке информации и...

  Маркет

  наскоро повеке информации и...

  Мотел

  После долгиот пат Ибро Комерц Ви нуди добра...

  Ресторан

  После долгиот пат Ибро Комерц Ви нуди добра...