ibro-komerc@hotmail.com
  +389 (031) 467 853; ////+389 (031) 550 996, +389 (031) 550 997

- После долгиот пат Ибро Комерц Ви нуди добра релаксација и вкусни специјалитети во ресторанот и мотел во Речица кој има капацитет да собере околу 150 гости.

- На бензинската пумпа во Романовце постои уште еден ресторан кој ги нуди истите услуги за сите кои поминуваат од овде.

Мени:

meni1.jpg meni2.jpg meni3.jpg meni4.jpg meni5.jpg meni6.jpg meni7.jpg


motelirestoran1.jpg motelirestoran10.jpg motelirestoran2.jpg motelirestoran3.jpg motelirestoran4.jpg motelirestoran5.jpg motelirestoran6.jpg motelirestoran9.jpg