ibro-komerc@hotmail.com
  +389 (031) 467 853; ////+389 (031) 550 996, +389 (031) 550 997

 

 

Бензинска Пумпа Shell Ibro Komerc со традиција од 25 години во нафтениот бизнис ви нуди најквалитетни деривати и тоа Еуро дизел бс5 , Еуро супер 98, и Еуро супер 95 и сите врсти на моторни улја Аде блу од марка ОМВ сите врсти на адитиви.

Во склоп на бензиските пумпи има и Маркети со сите потребни пијалоци и прехрамбени продукти исто така поседуваме бензиски пумпи ресторани за вкусна храна и пијалоци.

Исто така во склоп на комплесот Ибро комерц поседуваме и мотел за одмор со висок стандард еднокреветни , двореветни и трикреветни соби со купатило секоја соба посебно тв, мини бар, тв климатизирани соби и WI-Fi.

Традицијата покажува голема доверба квалитет и гостопримство. Сето тоа во Shell Ibro Komerc на Автопат Е-75 во Куманово.

Компанијата Ибро Комерц е формирана во 1992 година. Од своите почетоци се занимава со градежништво. Во низата успешни проекти се вбројуваат следните :

-          Во 1994 година е изградена првата бензинска пумпа која е лоцирана на автопатот Куманово – Табановце од десната страна кон р. Србија.

-          Втората пумпа е изградена во 2000 година кај наплатната рампа Романовце на автопатот Е75 коридор 10 и во контиунуитет работи успешно скоро 20 години.

-          Во двете бензински пумпи чиј сопственик е Ибро Комерц се нуди продажба на квалитетни горива, шел деривати и хидраулични масла.

-          Ибро комерц е компанија која нуди и градежни услуги : конструкции на куќи, фасади, големи објекти и згради.

Во состав на бензинската пумпа опстојуваат маркети кои располагаат со голем асортиман на прехрамбени производи и пијалаци.

После долгиот пат Ибро Комерц Ви нуди добра релаксација и вкусни специјалитети во ресторанот и мотел во Речица кој има капацитет да собере околу 150 гости.

На бензинската пумпа во Романовце постои уште еден ресторан кој ги нуди истите услуги за сите кои поминуваат од овде.